Проблем с юзъри и акаунти и права за достъп до папка |
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Здравейте, Ако може за малко помощ :) На компютъра по принцип имам един юзър с администраторски права, т.е. в Контрол панелът като отида на User Accounts ми излиза, че имам 1 юзър. Преди обаче не знам точно какво бях правила и имах 2 юзъра, и освен това една папка нещо я направих с ограничени правомощия - появява ми се със зелен шрифт името на папката и от днес файловете в тази папка и нейните подпапки не искат да се отворят. Дадох десен бутон върху папката и на Properties/Security и там ми излизат 2 юзъра - единият с администраторски права, другият с юзърски права. От етикета Security маркирах Allow и на двата юзъра, които се появяват, но пак не ще. Не знам какво се е случило точно... Въпросът ми е какво да направя, за да освободя ограниченията върху тази папка. Предварително благодаря. |
|||
|
---------------------------
Потребител в Mytech.bg от: 01.02.12 |
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Да бне си шифровала тая папка, защото зеленият цвят е за означаване на шифрована папка. |
|||
|
Потребител в Mytech.bg от: 04.09.09 |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Ами май нещо такова съм направила, но още преди време. Има ли начин да я разшифровам, така че нямам повече проблеми с достъпа до тази папка/ папки. Благодаря предварително :) |
|||
|
Потребител в Mytech.bg от: 01.02.12 |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Има, но поне аз не зная безплатен софтуер за целта - известен ми е само платен такъв. |
|||
|
Потребител в Mytech.bg от: 04.09.09 |
||||
|
|
||||
| 3 посетители са активни в този форум (0 потребители и 3 гости) | |
|
Активни потребители:
---