Как да си включа прословутия FirePHP? |
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Здравейте, Моля да ми обясните как да стартирам FirePHP! Имам Firefox 3.6.20, FireBug 1.7.3 и FirePHP 0.5.0. Прървоначално бях инсталирал 0.6.1, но на firephp.org видях, че последната работеща версия с моя браузър е 0.5.0. FirePHP иска да включа някакви нет панели, които незнам какво представляват... Така или иначе FirePHP не тръгва. КАкво да правя? Mad Crying or Very sad |
|||
|
---------------------------
Потребител в Mytech.bg от: 03.01.11 |
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Вероятно иска да не ти е disabled таба "Net" на самия Firebug. Аз току-що върнах версия 0.5.0 на FirePHP и проработи. Само трябва да кликнеш на синята бубулечка и да кажеш "FirePHP enabled". |
|||
|
Това мнение е редактирано от Bibi на 28.08.2011 11:57
Потребител в Mytech.bg от: 15.01.06 |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Къде точно се намира този таб "Нет"? Фирефокс-а ми е на български... |
|||
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Като отвориш панела на Firebug (от оражевия бубулечко), той има няколко секции, които при мен са: Console, HTML, CSS, Script, DOM, Net,... Някои от тях могат да бъдат изключвани, за да не товарят. Изключените изглеждат по-бледи. |
|||
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Първо да кажа Благодаря! Сега остана само да разбера как се работи с тази чудесия... Ако не се справям - пак ще те питам... ![]() |
|||
|
Това мнение е редактирано от koredalin на 28.08.2011 22:03
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
За сега съм го ползвала само със Zend Framework, защото там е лесно. Но едва ли е голяма философия да се ползва директно, ще го видим как се прави. Гледам, че е особено полезно когато има AJAX за дебъгване... |
|||
|
||||
|
|
||||
| 6 посетители са активни в този форум (0 потребители и 6 гости) | |
|
Активни потребители:
---
|
|
|
| |

Този отговор е маркиран като удовлетворителен!